Tokat'taki evinde baygın bulunan Hatice Tansu Doğan hayatını kaybetti

Tokat'taki evinde baygın bulunan Hatice Tansu Doğan hayatını kaybetti
Tokat'ta yaşayan ve evinde baygın olarak bulunduktan sonra hastaneye kaldırılan 20 yaşındaki Hatice Tansu Doğan yaşamını yitirdi. Doğan'ın ölüm sebebinin ise sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenmesi olarak düşünülüyor.

Tokat'ta yaşayan ve evinde baygın olarak bulunduktan sonra hastaneye kaldırılan 20 yaşındaki Hatice Tansu Doğan yaşamını yitirdi. Doğan'ın ölüm sebebinin ise sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenmesi olarak düşünülüyor. Genç kızın hayatını kaybetmesi sevenlerini yasa boğdu.

Olay, dün akşam saatlerinde Niksar ilçesine bağlı Mahmudiye köyünde meydana geldi. Okulların Corona Virüsü salgını nedeniyle tatil edilmesinin ardından memleketine dönen Amasya Üniversitesi öğrencisi Hatice Tansu Doğan, dışarıdan gelen annesi Mübeyyen Doğan tarafından baygın bulundu. Hatice Tansu Doğan, çağırılan ambulansla Niksar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Doğan, doktorların tüm müdahalelerine karşın kurtarılamadı. Kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği üzerinde durulan Hatice Tansu Doğan'ın cansız bedeni, otopsi için morga kaldırıldı. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.