TOKİ 2 Temmuz 2020 Erzincan Merkez kura çekilişi canlı yayın izle Facebook, Twitter, Youtube | Kura sonuçları ve isim listesi!

TOKİ 2 Temmuz 2020  Erzincan Merkez kura çekilişi canlı yayın izle Facebook, Twitter, Youtube | Kura sonuçları ve isim listesi!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başlatmış olduğu 100 bin konut projesinde son olarak sıra Erzincan'da. Bugün çekilecek kura ile birlikte yüzlerce kişi hayallerindeki eve kavuşacak. Peki TOKİ 2 Temmuz 2020 Erzincan Merkez kura çekilişi saat kaçta ve hangi kanalda? Kazananların isimleri haberimizde yer alıyor. Ayrıca canlı yayın izleme linki de bu sayfada. Tüm katılımcılara başarılar dileriz.

TOKİ'nin kira öder gibi ucuz taksitlerle vatandaşları ev sahibi yaptığı 100 bin konut projesinde bir şehir daha heyecan içerisinde kura çekilişini bekliyor. Başvuruların ardından bugün gerçekleşecek olan kurada herkes hayallerindeki evlere kavuşacak olmanın ve kazanmanın keyfini yapamak istiyor. Binlerce kişinin başvurduğu evlerle ilgili olarak bugün öğleden sonra talihliler belirlenecek. Peki TOKİ 2 Temmuz 2020  Erzincan Merkez kura çekilişi saat kaçta ve hangi kanalda? Kazananların isimleri haberimizde yer alıyor. Ayrıca canlı yayın izleme linki de bu sayfada.



TOKİ Erzincan kura çekilişinde kaç daire var?

100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında gerçekleşecek olan Erzincan Merkez kura çekilişinde kazananlar bugün belirlenecek. Projede 137 adet 2+1 ve 58 adet 3+1 daire bulunuyor. Konutların çekilişi saat 14:00’de yapılacak. TOKİ'nin  Erzincan Merkez ilçesi çekilişinde 195 adet konut bulunacak.

 

TOKİ Erzincan kura çekilişi canlı izle

TOKİ'nin 100 bin aileye vereceği evlerle ilgili olarak bugün 195 talihlinin belirleneceği çekiliş merakla izlenmek isteniyor. Binlerce kişinin başvurduğu kurada gözler canlı yayına çevrildi. TOKİ'nin internet sitesinden yayınlanacak olan çekilişi Facebook ve Twitter gibi sosyal mecralardan da canlı takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum