TOKİ 2023 indirim kampanyası ne zaman başlıyor?

TOKİ 2023 indirim kampanyası ne zaman başlıyor?
TOKİ’den “Dönüşümde Yarısı Bizden” kampanyasının ardından bir de indirim haberi geldi. TOKİ indirim kampanyası başlangıç tarihi açıklandı.

Cansev Temuçin - TOKİ’nin indirim kampanyasının takvimi halka duyuruldu. Haberin paylaşılmasının ardından vatandaşlar, “TOKİ 2023 indirimi ne zaman başlıyor?”, “TOKİ indirim kampanyasının son günü ne zaman?” ve “TOKİ 2023 indirim kampanyasına nasıl başvuru yapılır?” gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. İşte merak edilen tüm soruların cevapları…

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla, TOKİ 2023 indiriminin başladığı duyuruldu. “İndirim kampanyamız bugün başladı” başlığı ile paylaşılan görselde indirimin detaylarına da yer verildi.

İşte TOKİ 2023 indiriminin şartları!

TOKİ’nin yaptığı açıklamaya göre, borcunun tamamını kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına %25 oranında bir indirim uygulanacak. Arsa alıcılarına uygulanacak indirimin oranı ise %12,5 olarak açıklandı.

TOKİ indiriminden kimler faydalanabilir?

Öte yandan, TOKİ’nin 2023 indirim kampanyasından, kalan taksit sayısı 12 veya daha az olan; konut, arsa ve iş yeri alıcıları faydalanamayacak.

2023 TOKİ indirimi ne zaman bitiyor?

TOKİ tarafından 24 Nisan 2023 Pazartesi günü başladığı açıklanan TOKİ 2023 indirim kampanyasının konut ve iş yeri alıcıları için 18 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edeceği ifade edildi. Arsa alıcıları içinse son süre 12 Mayıs.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.