TOKİ 3 Temmuz 2020 Cuma Sivas Merkez kura çekilişi canlı yayın izle Facebook, Twitter, Youtube | Kura sonuçları ve isim listesi!

TOKİ 3 Temmuz 2020 Cuma Sivas Merkez kura çekilişi canlı yayın izle Facebook, Twitter, Youtube | Kura sonuçları ve isim listesi!
TOKİ 3 Temmuz Cuma günü Sivas Merkez'de toplam 740 dairenin yer aldığı kura çekilişi gerçekleştirecek. Kura sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun cevabı da merakla araştırılıyor. Peki TOKİ 3 Temmuz 2020 Cuma Sivas Merkez kura çekilişi saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı yayın izleme bilgileri haberimizde yer alıyor.

Türkiye'de binlerce kişiyi kira öder gibi ev sahibi yapan TOKİ'nin projesinde yeni gün başlıyor. Adres bu sefer Sivas. Şehirde 740 aile hayallerine kavuşacağı anı merakla bekliyor. Binlerce başvurunun ardından çıkacak numaralara göre talihliler belirlenecek. Bunun için de birçok kişi araştırmalarda bulunarak çekiişe dair bilgileri öğrenmek istiyor. Peki TOKİ 3 Temmuz 2020 Cuma Sivas Merkez kura çekilişi saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı yayın izleme bilgileri haberimizde yer alıyor. 
 


TOKİ Sivas kura çekilişinde kaç daire var?

100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında gerçekleşecek olan Sivas Merkez kura çekilişin de kazananlar bugün belirlenecek. Projede 518 adet 2+1 ve 222 adet 3+1 daire bulunuyor. Toplam 740 konut var. Konutların çekilişi saat 13:00’de yapılacak. TOKİ'nin Sivas Merkez ilçesi çekilişinde 740 adet konut bulunacak.

 


TOKİ Sivas kura çekilişi canlı izle

TOKİ'nin 100 bin aileye vereceği evlerle ilgili olarak bugün 740 talihlinin belirleneceği çekiliş merakla izlenmek isteniyor. Binlerce kişinin başvurduğu kurada gözler canlı yayına çevrildi. TOKİ'nin internet sitesinden yayınlanacak olan çekilişi Facebook ve Twitter gibi sosyal mecralardan da canlı takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.