TOKİ İstanbul 11 Nisan kura çekimi sonuçları açıklandı mı?

TOKİ İstanbul 11 Nisan kura çekimi sonuçları açıklandı mı?
TOKi’nin İstanbul’da gerçekleştireceği projelere ilişkin kura çekimleri devam ediyor. 11 Nisan 2023’te Başakşehir, Arnavutköy, Esenler kura çekimi sorgulama ekranına nasıl girilir?

Fatma Müge Yücetürk - TOKİ’nin İstanbul’da hayata geçireceği, “İlk Evim İstanbul” projesi kapsamında kura çekimleri gerçekleştiriliyor. 11 Nisan 2023 Salı günü, projenin Esenler, Arnavutköy ve Başakşehir ilçe için kuralar çekiliyor.

TOKİ 11 Nisan kura çekimi canlı olarak nasıl izlenir?

Saat 10.00’da başlayan TOKİ İstanbul Avrupa Yakası kura çekimi Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştiriliyor. Kura çekimi TOKİ’nin Youtube sayfası üzerinden ve toki.tv adresinden canlı olarak yayınlanıyor.

TOKİ 11 Nisan kura sonuç sorgulama 

Canlı olarak yayınlanan kura çekiminin ardından, TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı da en çok araştırılan konulardan biri oluyor. Vatandaşlar, e-devlet’te yer alan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Talep Toplama Projeleri İçin Hak Sahipliği Kura Sonucu Sorgulama ekranına giriş yaparak sonuçları sorgulayabilecek.

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası evleri ne kadar?

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesinin kura çekimleri 19 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek. Proje kapsamında Başakşehir, Arnavutköy ve Esenler’de toplam 28 bin 340 konut sahibini bulacak.

TOKİ’nin Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler’de projelendireceği 2+1 ve 3+1 evler için kuralar çekiliyor.

Çekilen kuralar sonucu evleri almaya hak kazananlar 2+1 evler için 608 bin ile 770 bin arasında, 3+1 evler içinse 850 bin ile 950 bin lira arasında bir ücret ödeyecek. 240 ay vade ile evlerine kavuşacak olan vatandaşlar, evin %10’luk bölümünün ödemesini peşin olarak yapacak.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.