TOKİ İstanbul Çatalca kuraları ne zaman başlayacak?

TOKİ İstanbul Çatalca kuraları ne zaman başlayacak?
TOKİ Çatalca kuraları için geri sayım başladı. YouTube üzerinden canlı yayınlanacak TOKİ Çatalca kuraları ile 540 hak sahibi belli olacak.

TOKİ İstanbul Çatalca kuraları, 16 Mart'ta başlayan ve 29 Mart'ta sona eren TOKİ Tuzla kura çekiminin ardından başlıyor... YouTube üzerinden yayınlanacak canlı Çatalca kurasının sonuçları e-Devlet ve TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak. İşte TOKİ Çatalca kura çekimi canlı izleme linki...

TOKİ ÇATALCA KURALARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çatalca ve Silivri kuraları 30 Mart'ta çekilecek. TOKİ 20 bin 920 konutun kura çekilişinin tamamlanmasının ardından Çatalca'da 540, Silivri Selimpaşa'da 200 konut sahipleri belli olacak.

1 - 19 Nisan tarihlerinde ise Arnavutköy, Başakşehir, Esenler için 28 bin 340 konut kura çekimi yapılacak.

TOKİ 2+1 VE 3+1 EVLERİN FİYATLARI

TOKİ konutlarının 2+1 başlangıç fiyatı 608 bin TL olacak. 2+1 evlere 240 ay yani 20 yıl vade yapılacak. Taksitlendirme ise günümüz ekonomik şartlar baz alındığında 2 bin 533 TL'den başlayacak.

TOKİ 3+1 evlerinin başlangıç fiyatı 850 bin TL olacak. Vade sayısı 20 yıla tekabül eden 240 ay ve taksitlendirme şu anki enflasyon baz alınarak hesaplandığında 3 bin 541 TL olacak.

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL VE NEREDEN SORGULANIR?

TOKİ kura sonuçları e-Devlet ve TOKİ'nin resmi web sitesi üzerinden kontrol ediliyor. TOKİ kura sonuçlarını e-Devlet üzerinden kontrol etmek için e-Devlet kapısına T.C. kmlik numarası ve şifre ile giriş yapın. Ardından arama kısmına 'Talep Toplama Projeleri İçin Kura Sonucu Sorgulama' yazın.

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMA LİNKİ

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMA LİNKİ E-DEVLET

TOKİ ÇATALCA KURASI CANLI İZLEME LİNKİ

TOKİ Çatalca kurası, TOKİ'nin kurumsa YouTube hesabından yayınlanacak. Noter eşliğinde yayınlanacak çekilişte adı çıkan hak sahiplerinin isimleri ekranda sıralı olarak yer alacak.

TOKİ 30 MART ÇATALCA KURASI CANLI İZLEME LİNKİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.