TOKİ İstanbul Tuzla kuraları ne zaman bitiyor?

TOKİ İstanbul Tuzla kuraları ne zaman bitiyor?
TOKİ kura sürecinde sonlara gelindi. Tuzla'da TOKİ ile ev sahibi olacak kişilerin çoğunluğu belirlendi. Peki TOKİ İstanbul Tuzla kuraları ne zaman bitiyor?

TOKİ Tuzla kuraları 29 Mart'ta da devam ediyor. Tuzla'da, piyasadan daha uygun fiyatla ev sahibi olacak kişleri belirleme kurası 16 Mart'ta başlamıştı. YouTube üzerinden canlı yayınlanan kuralarda hak sahiplerinin büyük çoğunluğu belirlendi. Peki TOKİ İstanbul Tuzla kuraları ne zaman bitiyor? İşte merak edilenler...

TOKİ TUZLA İSTANBUL KURALARI NE ZAMAN BİTİYOR?

TOKİ kura işlemlerinin Mart 2023'te bitmesi hedefleniyordu. Ancak 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevresindeki birçok ili derinden etkileyen yıkıcı deprem nedeniyle TOKİ kuralarına ara verildi.

16 Mart'ta başlayan TOKİ Tuzla kura çekimi 29 Mart Çarşamba bugün sona erecek. Şu ana dek birçok kişi kura ile 2+1, 3+1 evleri uygun fiyata satın almaya hak kazandı. Bugün de devam edecek olan TOKİ Tuzla kurasında bugün son gün.

TOKİ 29 MART TUZLA KURASI CANLI İZLE

TOKİ Tuzla kurası YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Kuralar sonucunda hak sahibi olan onlarca kişinin adı ekranda yer alıyor.

TOKİ ÇATALCA KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

TOKİ 16 - 29 Mart Tuzla kura çekimlerinin ardından 30 Mart'ta Çatalca, Silivri Selimpaşa kura çekimleri başlayacak. 1-19 Nisan tarihleri arasında ise Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kuraları çekilecek.

TOKİ projesi kapsamında Tuzla'da 20 bin 920 konut, Çatalca'da 540 konut, Silivri Selimpaşa'da 200 konut, Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler'de 28 bin 340 konut inşa edilecek.

TOKİ SONUÇ SORGULAMA LİNKİ

TOKİ sonuçları e-Devlet ve TOKİ'nin web adresinden öğreniliyor. E-Devlet üzerinden sorgulama yapmak için T.C. kimlik numarası ve şifre ile sisteme giriş yapılmalı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.