TOKİ mağduru konuşunca Murat Kurum kamerayı kapattı!

TOKİ mağduru konuşunca Murat Kurum kamerayı kapattı!
AK Parti’nin İBB adayı Murat Kurum’un TOKİ mağdurları ile yaşadığı diyalog gündem yarattı.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Murat Kurum’un bugün kameralara yansıyan bir görüntüsü gündemi değiştirdi.

Eski TOKİ Başkanı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı olan Murat Kurum, TOKİ’nin 2019 yılında başlattığı “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi”nin mağdurları ile bir araya geldi.

Konutların teslim edilmemesi nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşadıklarını dile getiren vatandaşları dinleyen Murat Kurum bir süre sonra kendisini görüntüleyen bir kamerayı eliyle kapattı.

Kurum’a yaşadıklarını anlatan TOKİ mağduru bir kişi "Babam kanserden öldü üzüntüsünden, 6 senedir mağduruz" derken, Kurum’un "Öyle bir şey yok" cevabı verdiği duyuldu.

Kurum, "Bugün 6. aydayız, 6 ay geçti" diyen başka bir mağdura ise sadece “Tamam” diyerek cevap verdi. Bunun üzerine mağdur vatandaş; "Tamam sarkabilir de Bakanım ne kadar? Ne zaman?" diyerek isyanını sürdürdü. Kurum ise "Haziran'da" diyerek diyaloğu sürdürürken vatandaşın; "Sözler tutulmuyor Bakanım" dediği duyuldu.

İşte o anlar:

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.