Tren fiyatlarına dev zam! Yüksek Hızlı Tren biletleri ne kadar oldu? İşte zamlı YHT fiyatları

Tren fiyatlarına dev zam! Yüksek Hızlı Tren biletleri ne kadar oldu? İşte zamlı YHT fiyatları
Pek çok kalemde yeni zamlar uygulanırken artan fiyatlardan tren biletleri de nasibini aldı. Yüksek Hızlı Tren ücretlerine zam geldi! İşte yeni fiyatlar…

Cansev Temuçin - Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD)’ndan Yüksek Hızlı Tren (YHT) fiyatlarına zam geldi. Sene başında yüzde 15 zam yapılan tren biletlerine, Kurban Bayramı sonrasında yüzde 30’luk bir artış daha yapıldı. Peki zamlı fiyatlandırma sonrasında hızlı tren bilet fiyatları ne kadar arttı? İşte illere göre Yüksek Hızlı Tren bilet fiyatları…

İstanbul - Ankara YHT bilet fiyatı ne kadar?

TCDD’nin son zammının ardından İstanbul-Ankara YHT bilet fiyatlarının 248 TL’den 323 TL’ye çıktığı öğrenildi. 2023 yılının Ocak ayında yapılan son zamda ise aynı seferin bilet fiyatı 215 liradan 248 liraya çıkmıştı.

Eskişehir - Konya YHT fiyatları 2023

2023 yılının temmuz ayında yapılan son zamla birlikte Eskişehir - İstanbul YHT biletleri 161 liradan 210 liraya, Eskişehir - Ankara arası bilet fiyatları 110 liradan 136 liraya, Eskişehir - Konya arasında sefer yapan YHT’nin bilet ücreti ise 141 liradan 184 liraya yükseldi.

Ankara YHT fiyatları ne kadar?

Öte yandan başkent Ankara’dan Konya’ya düzenlenen YHT seferlerinin bilet fiyatları 112 liradan 146 liraya, Ankara - Sivas arası ise 312 liraya çıktı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.