Tüm Türkiye onları alkışladı! Sağlık çalışanlarına büyük moral

Tüm Türkiye onları alkışladı! Sağlık çalışanlarına büyük moral
Türkiye, bu akşam saat 21.00'de koronavirüs tehdidine karşı mücadele eden sağlık çalışanlarına destek olmak için balkonlardan 1 dakikalık alkış eylemi gerçekleştirdi.

Tüm Türkiye saat 21'de balkonlarına çıkarak sağlık çalışanları için alkış tuttu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullanmış ve herkesi bu eyleme davet etmişti.

BAKAN KOCA: ALKIŞLAYALIM! NE KADAR ALKIŞLASAK AZDIR!
Bugün Meclis’teki konuşmamda milletimin temsilcilerini özverili Sağlık Çalışanlarımızı alkışlamaya davet ettim. Şimdi tam 21.00’da milletimizi, bu alkış sesini Türkiye çapında, balkonlardan yükseltmeye davet ediyorum."

ANKARA
ANKARA'da, vatandaşlar koronavirüs salgını nedeniyle özverili şekilde çalışan sağlık çalışanlarını evlerinin balkonuna çıkarak alkışladı.

İZMİR
İZMİR'de, saat 21.00'de balkon ve pencerelere çıkan vatandaşlar, koronavirüs salgınıyla mücadelede özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına destek olmak için bir dakika süreyle alkışladı.İzmirliler, dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınıyla mücadelede baş rol oynayan sağlık çalışanlarına destek olmak için, saat 21.00'de pencerelere ve balkonlara çıkarak, yaklaşık 1 dakika boyunca alkışladı. Kimi vatandaşlar destek tezahüratında bulunurken, bazıları ise ıslık çaldı. 

KOCAELİ
KOCAELİ'de, saat 21.00'de balkon ve pencerelere çıkan vatandaşlar, koronavirüsle mücadelede özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına destek olmak için 1 dakika alkışladı.Kocaeli’nin Derince ilçesindeki Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısında bulunan binalarda oturan vatandaşlar, İzmit’te de vatandaşlar evlerinin balkonlarına ve pencerelerine çıkarak sağlık çalışanlarına alkış ve ıslıklarla destek verdi. 

BURSA VE YALOVA
BURSA ve Yalova'da vatandaşlar, saat 21.00'de koronavirüse karşı 24 saat mücadele eden sağlık çalışanlarına destek için balkon ve pencerelerde alkış tuttu.
Yeni tip koronavirüs(Kovid-19) vakaları Türkiye'de artarken, salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarına destek amacıyla bugünden itibaren her akşam saat 21'de alkışlama çağrısına Bursa ve Yalova'da yaşayanlar da katıldı. Her iki kentte saat 21.00'de pencere ve balkonlara çıkan vatandaşlar dakikalarca alkışlayıp, sağlık çalışanlarına destek verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.