Türk ‘Örümcek Adam’ polisten kaçarken apartmanın 5.katına tırmandı

Türk ‘Örümcek Adam’ polisten kaçarken apartmanın 5.katına tırmandı
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, polisten kaçan Tufan E., saklanmak için çıktığı 5 katlı apartmanın çatısından aşağıya balkon demirlerini kullanarak indi. Gözaltına alınan şüphelinin daha önce de hırsızlık suçundan kaydı olduğu anlaşıldı.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği 02.30 sıralarında, Terbaş Sitesi yakınlarında Tufan E. isimli kişiyi izin belgesini kontrol etmek için durdurmak istedi. Ancak, Tufan E., kaçmaya başladı.

İNERKEN DE ÇIKARKEN DE MERDİVENLERİ KULLANMADI

Bir süre sonra polislere izini kaybettiren şüpheli, merdivenleri kullanarak 5 katlı bir apartmanın çatısına çıkıp, saklandı. Polis, çevredekilerin yardımıyla Tufan E.’nin çatıda saklandığını tespit etti. Bunun üzerine polislerden kaçamayacağını anlayan Tufan E., bu kez çatıdan aşağıya balkon demirlerini kullanarak indi.

Site sakinlerinin örümcek adama benzettiği şüphelinin canını hiçe saydığı anlar, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. Gözaltına alınan Tufan E.’nin emniyetteki sorgusunda daha önce hırsızlık suçundan kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Tufan E.'ye Kabahatler Kanunu’na göre ‘emre aykırı davranış’ suçundan 427 TL idari para cezası kesildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.