Ücretsiz maske başvuruları e-Devlet'ten yapılacak| Nasıl başvuru yapılır?

Ücretsiz maske başvuruları e-Devlet'ten yapılacak| Nasıl başvuru yapılır?
Ücretsiz maske dağıtımının başvurularının, e-Devlet Kapısı üzerinden yapılacağı belirtildi. Başvuru nasıl yapılacak? İşte detaylar...

T.C. kimlik numaranız ile E-devlete giriş yaparak başvuruda bulunacaksınız. Maskeler Ptt kargo tarafından ücretsiz olarak getirilecektir. Detaylar haberimizde...

"PttAVM.com" internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda  üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi olduğu belirtildi.

Duyuruda, "Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

Başvuru nasıl yapılacak?
E-DEVLET üzerinden ücretsiz maske alımı başvuru formunu doldurması gerekecek. Sonrasında, maske dağıtımı tamamen ücretsiz olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı koordinesinde yine PTT tarafından yapılacak.

E-devlet ile maske almak için gerekli bilgiler nelerdir?
 sitesinden duyurulacak formda yer alan T.C. kimlik no, ad-soyad, doğum tarihi alanları doldurularak ücretsiz maske siparişi verebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum