Uğur Dündar görevini bu sözlerle bıraktı!

Uğur Dündar görevini bu sözlerle bıraktı!
Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanlığı görevini yürüten gazeteci Uğur Dündar, görevi bıraktığını açıkladı.

Cansev Temuçin - Uğur Dündar’dan şok açıklama. Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı olarak görev yapan usta televizyoncu görevinden ayrıldı. Dündar ayrılık açıklamasında dikkat çeken sözlere yer verdi.

Uğur Dündar, ayrılık haberi kişisel Twitter sayfası üzerinden yayınladığı iki ayrı mesaj ile duyurdu. Bugün Fenerbahçe’nin olağan mali genel kurul toplantısında yaşanan olayların hemen ardından açıklama yapan Uğur Dündar, görevi bıraktığını açıkladı.

2022 yılının nisan ayından beri Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı olarak görev yapan Uğur Dündar, “Ölünceye kadar Mustafa Kemal’in askeri olacağım, bedeli neyse ödeyeceğim” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Uğur Dündar konuya ilişkin paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı: “Bir Cumhuriyet sevdalısı olarak hayatım boyunca Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerledim. Fenerbahçe’ye de köklerini Kuvayı Milliye’den aldığı için gönül verdim. Doğru bildiğim yolda ilerlerken ağır bedeller ödedim, ama yılmadım. 12 yıldır ana akım televizyonlarda çalıştırılmadım.”

“Hayat felsefem hep onurlu yaşamak, çocuklarıma şerefli bir soyadı bırakmak oldu. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığını da Cumhuriyetin Feneri olduğu için kabul ettim. Bugün de bu görevi bırakmaya karar verdim. Ölünceye kadar Mustafa Kemal’in askeri olacağım, bedeli neyse ödeyeceğim.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.