Uğur Dündar’dan “babalık davası” iddialarına yanıt!

Uğur Dündar’dan “babalık davası” iddialarına yanıt!
Ünlü aktör Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu’nun ortaya attığı flaş iddiaya usta gazeteci Uğur Dündar’dan yanıt geldi.

Geçtiğimiz aylarda Metin Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu bir kez daha gündemde. Yaptığı “ablamın da babası ünlü biri” açıklaması ile gündemi değiştiren Duygu Nebioğlu, ablasının babasının medya dünyasından olduğunu ifade etmişti. Açıklamalar üzerine bir anda iddiaların odağına oturan gazeteci Uğur Dündar’dan konuya dair bir paylaşım geldi.

Gazeteci Uğur Dündar kişisel X hesabından kendisine yönelik açılan babalık davasının sonucunu açıkladı. Bugüne kadar mahkemenin gizlilik kararı nedeniyle sessiz kaldığını ifade eden Dündar, geçtiğimiz haziran ayında karara bağlanan davada kendisi hakkındaki babalık iddialarının reddedildiğini belirtti.

"Konu kapanmıştır"

Dündar’ın paylaşımının tamamında şu ifadeler yer aldı:

“Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve Haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış.
Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve SON SÖZÜ SÖYLEYECEK KURUM OLAN ADLİ TIP KURUMU DNA İNCELEMESİNİ BİTİRDİ VE BİYOLOJİK BABALIK İDDİASINI REDDETTİ. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır...
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ne demişti?

Usta aktör Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, Sabah gazetesine verdiği röportajda, "Ablamın babası da ünlü" demişti. Nebioğlu’nun "Ablam da benimle aynı kaderi paylaşıyor. Onun babası da medya dünyasından ünlü bir gazeteci" sözlerinin hedefindeki kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.