Ümit Özdağ'dan Fatih Portakal'a jet yanıt: 'Adresinizi verirseniz size gözlük ve kulaklık yollarım'

Ümit Özdağ'dan Fatih Portakal'a jet yanıt: 'Adresinizi verirseniz size gözlük ve kulaklık yollarım'
Gazeteci Fatih Portakal, ''İyi ki ana muhalefette CHP var. İYİ Parti, Zafer Partisi, Memleket Partisi neredesiniz?'' sözlerine Ümit Özdağ'dan yanıt geldi.

Sözcü TV canlı yayınında Zafer Partisi, İYİ Parti, Memleket Partisi'ni hedef alan gazeteci Fatih Portakal'a Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan jet yanıt geldi.

Zafer Partisi, İYİ Parti, Memleket Partisi'nin seçimden seçime ortaya çıktıklarını söyleyen Fatih Portakal, ana muhalefette sadece CHP'nin olduğunu söyleyerek diğer partilere çıkıştı.

Portakal "İyi ki ana muhalefette CHP var, diğerleri nerede? Zafer Partisi, İyi Parti, Memleket Partisi neredesiniz arkadaş siz? Seçimden seçime ortaya çıkıyorsunuz. Ülkenin çok sorunu var. Her şeyi CHP'nin üstüne yüklemeyin." dedi.

Portakal'ın bu sözlerine ise Ümit Özdağ'dan yanıt gecikmedi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Portakal'ın eleştirisine cevap veren Özdağ "Fatih Portakal bey adresinizi verirseniz size gözlük ve kulaklık yollarım, belki görür ve duyarsınız nerede olduğumuzu ve neler yaptığımızı" ifadelerini kullandı.

Özdağ X üzerinden yaptığı açıklamada şunları yazdı:

Fatih Portakal bey adresinizi verirseniz size gözlük ve kulaklık yollarım, belki görür ve duyarsınız nerede olduğumuzu ve neler yaptığımızı. Ancak yollayacağım gözlük ve kulaklığın vicdan olmadan çok işe yaramayacağını biliyorum. Vicdanlı bir basın mensubu olmak için sizin biraz çaba sarfetmeniz gerekiyor. X’den bile beni ve ZAFER PARTİSİNİ takip etmeden böyle konuşmak çok kolay. Davet edin beni programınıza anlatayım

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.