Ümit Özdağ'dan 'Filistin'e destek yürüyüşü' eleştirisi: 'AK Parti bu mitingi İsrail’e olan desteğini örtmek için yaptı'

Ümit Özdağ'dan 'Filistin'e destek yürüyüşü' eleştirisi: 'AK Parti bu mitingi İsrail’e olan desteğini örtmek için yaptı'
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Galata Köprüsü'nde düzenlenen 'Filistin'e destek yürüyüşü'nün AK Parti tarafından İsrail’e olan desteğini örtmek için yapıldığını savundu.

Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA) öncülüğünde, Milli İrade Platformu tarafından 308 STK'nin katılımıyla düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde yüz binlerce kişi bir araya geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 'Filistin'e destek yürüyüşü'ne dair eleştirilerde bulundu. Özdağ, AK Parti'nin bu yürüyüşü Filistin’e destek, Hamas ile dayanışma için yapmadığını ve İsrail’e olan desteğini örtmek için yaptığını iddia etti.

İncirlik’ten silah ve cephane sevkiyatının devam ettiğine dikkat çeken Özdağ, 2024’de de AK Parti’nin İsrail’e desteğinin devam edeceğini söyledi.

Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“AK Parti bugün yine Filistin’e destek mitingi yaptı. Eğer AKP muhalefette olsaydı böyle bir miting yapması makul olurdu. AK Parti muhalefete olsa bir başka hükümet AK Parti’nin bugün uyguladığı politikaları uygulasa cuma namazları sonrasında mitingler düzenlenirdi. Ancak AK Parti bu mitingi Filistin’e destek, Hamas ile dayanışma için yapmadı. İsrail’e olan desteğini örtmek için yaptı."

"İncirlik’ten silah ve cephane sevkiyatı devam ediyor"

"Kürecik İsrail’in kendisini korumasını sağlayan bilgiyi aktarmaya devam ediyor. İncirlik’ten silah ve cephane sevkiyatı devam ediyor. İsrail ile ticarette 2023 altın yıl oldu. 2024’de de AK Parti’nin İsrail’e desteği devam edecek. Zafer Partisi ilk günden itibaren mitingler ve kahve basmalar ile yapılan gaz alma operasyonları yerine bölgesel barışa hizmet edecek ve soykırımı durduracak dış politikayı savunuyor.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.