Ümit Özdağ'dan Murat Kurum'a: 'Siz çorba dağıtın yeter'

Ümit Özdağ'dan Murat Kurum'a: 'Siz çorba dağıtın yeter'
Kurum'un "Gerekirse benim İETT şoförüm hanımefendiyi evinin kapısına bırakacak" vaadine Ümit Özdağ'dan yanıt geldi.

Bugün Bayrampaşa'da kadın girişimcilerle bir araya gelen AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Kurum'un vaadi dikkat çekti. Kurum "Hep birlikte, İstanbulumuzun sokaklarını güvenli hale getireceğiz. Annelerimizin, çocuklarımızın korkularını gidereceğiz. İstiyoruz ki, huzur içerisinde belediye otobüsünden inen hanım kardeşim evine güvenle gitsin. Gecenin ikisinde de iniyorsa o güvenliği biz tesis edeceğiz. Gerekirse benim İETT şoförüm hanımefendiyi evinin kapısına bırakacak" dedi.

Seçilmesi halinde sokakların güvenli hale getirileceğinin mesajını veren Kurum'un İETT şoförlerinin kadınları evlerinin kapısına kadar götüreceği vaadi kısa sürede gündem yaratırken Kurum'un bu vaadine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ kayıtsız kalmadı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özdağ, İstanbul’daki 4 milyon sığınmacı ve kaçağın gönderilmesi halinde İstanbul'un daha güvenli olacağına dikkat çekti.

Özdağ şu paylaşımı yaptı:

"Murat Bey merak etmeyin Zafer Partisi İstanbul’daki 4 milyon sığınmacı ve kaçağı vatanlarına yollayınca İstanbul daha güvenli olacak.

Siz İstanbul’dan yollayacaklarmız için sınırda çorba dağıtın yeter.

31 Mart sonrasında Aksaray-Afrika, Fatih-Esenyurt-Esenler Şam, Zeytinburnu-Kabil seferlerimiz başlayacak. Zafer Turizm iyi günler, hayırlı yolculuklar diler.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.