Ünlü tiyatro oyuncuları Amasya'da kaza yaptı

Ünlü tiyatro oyuncuları Amasya'da kaza yaptı
Amasya’da ‘Baş Belası’ adlı tiyatro oyununu Çorum’da sahnelemelerinin ardından Samsun’a doğru yola çıkan tiyatro ekibi kaza yaptı. Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Baş Belası isimli tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs, gece seyir halindeyken bir tıra arkadan çarptı. Amasya- Çorum kara yolu üzerinde, Merzifon yakınlarında gerçekleşen elim kazada 3 oyuncu hayatını kaybederken aralarında Seksenler dizisi oyuncusu Ceyhun Fersoy'un da bulunduğu 8 kişi ise yaralandı. 


3 KİŞİNİN HAYATINI KAYBETTİĞİ KAZADA CEYHUN FERSOY, SERGEN DEVECİ, ÖZGÜR AYAZ, BURAK GÜLÇEBİ, MELİS İŞİTEN, UĞUR ŞALVARCIOĞLU ve FİLİZ ÖZBEK HASTANEYE KALDIRILDI

Korkunç kazada ilk belirlemelere göre minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.


TOLGA GÜLERYÜZ'ÜN KAZADAN ÖNCEKİ SON GÖRÜNTÜSÜ

Kazada hayatını kaybeden tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz'ün saatler önce aynı kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ceyhun Fersoy'un eşi Begüm Öner'le görüntülü olarak konuştuğu ortaya çıktı.


YOLA ÇIKMADAN HEMEN ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLER DE ORTAYA ÇIKTI!

Kazada yaralanan ve hayatını kaybeden tiyatro oyuncularının Çorum’da yola çıkmadan önce kaydedilen son görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntü tiyatro ekibinin bir akaryakıt istasyonunda mola verdikleri sırada kaydedildi. Görüntülerde oyuncuların kazaya karıştıkları minibüsün yanında bekledikleri görülüyor. Oyuncular turne hakkındaki görüşlerini dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.