Ünlü Youtuber eşi tarafından 32 yerinden bıçaklanmıştı: 'Mucizevi bir şekilde hayatta kaldım'

Ünlü Youtuber eşi tarafından 32 yerinden bıçaklanmıştı: 'Mucizevi bir şekilde hayatta kaldım'
Eşi Yunus Yıldırım tarafından 32 yerinden bıçaklı saldırıya uğrayan Youtuber Merve Veziroğlu sağlık durumuna ilişkin paylaşımda bulundu.

Üsküdar'da yaşayan yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım (32), kocası Yunus Yıldırım'ın bıçaklı saldırısına uğramış ve evdeki tartışmanın ardından Yunus Yıldırım, eşini meyve bıçağıyla defalarca bıçaklamıştı.

Merve Veziroğlu Yıldırım'ın hastanedeki tedavisi sürerken adliyeye sevk edilen Yunus Yıldırım çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Yaşanan saldırıdan sonra Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım sağlık durumuna ilişkin ilk paylaşımını yaptı.

Yıldırım mucizevi bir şekilde hayatta kaldığını ve eskisi gibi olmanın zaman alacağını belirterek bu süreçte yanında olan ailesine ve doktorlara teşekkür etti.

Yıldırım paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Dualarınız ve sevginiz bana ulaştı. Çok teşekkür ederim. Mucizevi bir şekilde hayatta kaldım. Eskisi gibi olmam zaman alacak. Ölümle yaşam arasındayken beni toplayip hayata kazandıran, Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma hastanesinin mükemmel doktorları, hemşireleri ve bütün sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsem az. Size anlatmak istediğim çok şey var, biraz toparlanayım. Ameliyatım için dualarınızı bekliyorum güzel kalpli insanlar, sevgiyle..."

İlgili Haberler

Kaynak:EMİNE KAŞIKCI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.