Unutmayın mahşer var

Unutmayın mahşer var
Eğer zaaflarınız varsa,zaaflarınızın sizi götürdüğü yeri görmek zorundasınız.Görmezseniz bitersiniz.

Eğer zaaflarınız varsa,zaaflarınızın sizi götürdüğü yeri görmek zorundasınız.Görmezseniz bitersiniz.
Ak Parti ‘de millet ile milletin lideri arasındaki iletişimi sağlamakla mükellef teşkilat mensupları bir zaaflar zinciri ile karşı karşıya kalmış durumda.Tamamen samimi duyguları ile sahadan, sokaktan milletin düşüncesini getiren insanları, “Ak Parti de külliyen sorun yok” diyerek hırpalamak bile başlı başına bir sorun değil mi? 
Son beş yıldır millet bas bas bağırıyor duymazdan gelmek sorun değil mi? Millet sandığa gidiyor, yüreğinin bir tarafı sızlayarak ince bir ayar çekiyor, ders alınsın diye. Görmüyor musunuz?
Kabul etmezsek çözemeyiz. Evet Ak Parti’de problem var. Problem; milletin liderine olan güveni,O’na olan sadakati ile ilgili değil elbette. Problem, Ak Parti’nin kuruluş ruhunu bilmeyenlerin,yaşayarak öğrenmeyenlerin,Ak Parti’nin temel felsefesini kavrayamayanların Ak Parti’yi milletin partisi olmaktan çıkarmaya         çalışmalarıdır. 
Ak Parti’de siyasi gelecek arayanlar, nefsinin, heva ve hevesinin  peşine koşanlar, iktidar nimetlerine sınır tanımaz bir biçimde fütursuzca  saldıranlar, makam,mevki  ve güç sarhoşu olanlar,oturdukları koltuklardan kendine güç devşirenler,kuruluş ruhuna ihanet edenler, hangi pencereden bakıyorlar bilmem. Bildiğim şu,  Milletin verdiği yetki ile millete caka satanlar milletin sillesine hazır olsunlar. 
Teşkilatlar Ak Partinin uç noktalarıdır. Liderin millet ile olan bağlarını kurarlar. Teşkilat mensupları ego ve kibir hastalığından kurtulmalıdır. Koltuklardan güç devşirerek bu milleti bir uçuruma sürüklemeye hakkınız yok. Kibriniz, heva ve hevesleriniz, kompleksleriniz milleti nasıl bir akıbete götürüyor görün. 
Son 25 yılda ömürler verilerek  elde edilen kazanımlar, sizin kibrinize kurban edilemez. Büyük Türkiye ideali için bu davayı omuzlayan milyonların, Ak Parti’yi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı geleceklerinin umudu olarak gören mazlum coğrafyanın mağdur insanlarının hayallerini yok edemezsiniz. Mazlum ve masumların vebali sizi boğar. 
1400 yıl önce Uhud’da ganimet derdine düşen okçular, İslam ordusunu ne hale düşürdüyse bugün de bir koltuk,bir makam, bir mevki veya daha çok para için kılıktan kılığa girerek Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasına sığınanlar da koca bir topluluğu aynı duruma düşürüyor. Yapmayın. Unutmayın mahşer var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.