Vatandaş Birleşmiş Milletler'i böyle eleştirdi: Eğer doğuda ölüyorsanız...

Vatandaş Birleşmiş Milletler'i böyle eleştirdi: Eğer doğuda ölüyorsanız...
Sokak röportajına katılan bir vatandaş, Filistin'de öldürülen binlerce insanla ilgili olarak; "Eğer doğuda ölüyorsanız ve müslümansanız sadece sayıdan ibaretsiniz. Sizin aşağılık olmanıza yeter" tepkisinde bulundu.

İstanbul'da çekildiği düşünülen bir sokak röportajında vatandaş, Birleşmiş Milletleri Filistinlilerin ölmesi hakkındaki eleştirilerinde şunları söyledi:

Birleşmiş Milletler diye bir şeyin varlığını ben kabul etmiyorum. Sarışın mavi gözlü değilseniz veya Avrupa’nın ortasından gelmiyorsanız, dünyada insan sınıfında değilsiniz. Özellikle Müslümansanız varlığınız dünya standartlarında insan sayılmıyor. Doğulu olmak zaten aşağılık olmak için yeterli bir sıfat. Fransız bir filozof da yanılmıyorsam ismini hatırlayamıyorum, beni bağışlayın. ‘Eğer batıda ölüyorsunuz vahşet, doğuda ölüyorsanız rakamdan ibaretsiniz’ diyordu. Örnek veriyorum şu ana kadar Filistin’de kaç kişi öldü, 1000 kişi mi öldü? 1000 kişi bir sayı. Yani bir sayı bu başka bir özelliği yok. Çünkü siz Batılı değilsiniz, varlığınız zaten bir fazlalık. Dünya nüfusu biliyorsunuz artıyor, ineklerin sayısı da çoğaldıkça ozon tabakamız kirleniyor. Ne kadar Filistinli ölürse ozon tabakamızın kirliliği de o kadar azalacak. O yüzden Birleşmiş Milletler’e göre Filistinlilerin ölmesi bir savaş suçu değildir. Aksine dünyamızın varlığı için tehdit olan Filistinlilerin ölmesi insanlığın kurtuluşudur. Zaten adı üstünden Birleşmiş Milletler, bütün milletlerin faydasına bir hareket güdüyorlar.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.