Volkan Konak'tan Ali Erbaş'a: 'Bir kadehte sizler için içiyorum'

Volkan Konak'tan Ali Erbaş'a: 'Bir kadehte sizler için içiyorum'
Volkan Konak, "Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadehte sizler için içiyorum. Lütfen kabul buyurunuz…" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Volkan Konak, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a yönelik sert açıklamalar yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün Cuma Hutbesi'nde yılbaşı kutlamalarıyla ilgili Noel baba figür ve kıyafetleri, çam ağacı süslemelerinin yanlış tutum, davranış olduğu belirtilerek uzak durulması çağrısında bulunulmuştu.

Hutbede "Kötülüklerin anası olan alkol, ocakları söndüren kumar, umutları tüketen şans oyunları ve piyango gibi haramlarla sağlığımızı, zamanımızı ve kazancımızı heba etmeyelim” ifadeleri kullanılmıştı.

Ünlü şarkıcı Volkan Konak Diyanet’in bu hutbesinin ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a yönelik sert açıklamalarda bulunarak "Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadehte sizler için içiyorum. Lütfen kabul buyurunuz…" dedi.

Konak sosyal medyadan yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

Atatürk’ün kurduğu diyanetin, koltuğunu işgal eden zat; İnsanlığın hizmetine ücretsiz sunulan dini, maaşla icra etmek, eğlence ve de turizm alanında çalışan ve bu sökterlerin vergisinden maaş almayı içine sindirmek ancak sizin gibi bezirgan saltanatı süren kişilere yakışır. Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadehte sizler için içiyorum. Lütfen kabul buyurunuz…

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.