Yarısı Bizden kampanyası edevlet başvuru adımları resimli anlatımı 2023

Yarısı Bizden kampanyası edevlet başvuru adımları resimli anlatımı 2023
TOKİ tarafından İstanbul’da projelendirilen kentsel dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasının başvuru adımları haberimizde…

Ali Birerdinç - “İstanbul’da Yüzyılın Dönüşümü” olarak duyurulan ve başvuruların başladığı ilk gün olan 26 Nisan’da on binden fazla başvuru yapıldığı açıklanan Yarısı Bizden kampanyasına nasıl başvurulur? Projeye katılımların başlaması ile birlikte vatandaşlar, Yarısı Bizden kampanyasının başvuru adımlarının detaylarını da merak etmeye başladı. Başvurularının gerçekleştirmek isteyen kişiler, başvuru ekranının görüntüsünü ve işlemleri yapacakları alanları da soruşturuyor. Yoğun ilgi gören Yarısı Bizden kampanyasının başvuru adımlarını ve başvuru ekranının görüntülerini sizler için bir araya getirdik.

TOKİ kentsel dönüşüm Yarısı Bizden kampanyasının başvuruları e-devlet üzerinden gerçekleştiriliyor. turkiye.gov.tr üzerinden kişise e-devlet hesabı ile giriş yapılabilen başvuru ekranının ismi “Yarısı Bizden Kentsel Dönüşüm Kampanya Başvurusu”. Başvuru bölümü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın olduğu alanda yer alıyor. T.C. kimlik numarası ve şifresi ile giriş yapıldıktan sonra ise başvuru ekranı açılıyor.

[related-posts id="100670" color="bg-primary"][/related-posts]

TOKİ kentsel dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasının başvuruları dört aşamadan oluşuyor. İlk ekranda yer alan “Yeni Başvuru” sekmesine tıkladıktan sonra birinci başvuru sayfası olan “Aydınlatma Metni” karşınıza çıkıyor. Bu metni onaylamadan işlemlere devam etmek mümkün olmuyor. Daha sonra sırasıyla; tapu bilgileri, iletişim bilgileri ve başvuru sonuç ekranları açılıyor ve işlem tamamlanıyor.

[related-posts id="100751" color="bg-primary"][/related-posts]

Başvurular tamamlandıktan sonra aynı ekran üzerinden işlem durumu takip edilebiliyor. Öte yandan herhangi bir yeni işlem durumunda başvuru sahiplerine mesaj ve mail yolu ile de bilgilendirme yapılıyor. 

[related-posts id="100662" color="bg-primary"][/related-posts]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.