Yarısı Bizden kampanyası edevlet başvuru linki ve resimli anlatımı 2023

Yarısı Bizden kampanyası edevlet başvuru linki ve resimli anlatımı 2023
Başvuruların başlaması ile yoğun bir ilgi gören TOKİ’nin yeni kentsel dönüşüm projesi “Yarısı Bizden” kampanyasının başvuru linki ne? 

Ali Birerdinç - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından duyurulan ve 26 Nisan ile 29 Mayıs 2023 tarihleri arasında başvurularının gerçekleşeceği “Dönüşümde Yarısı Bizden” kampanyası vatandaşlar tarafından büyük bir merakla sorgulanıyor. Hasarlı, riskli veya eski evlerini yenilemek isteyen kişiler, kampanyaya nasıl ve nereden başvuru yapılacağını araştırıyor. İşte Yarısı Bizden kampanyasının başvuru linki ve başvuru aşamalarının anlatımı…

TOKİ tarafından gerçekleştirilecek ve iki yılda tamamlanması öngörülen kentsel dönüşüm projesi Yarısı Bizden ilk etapta sadece İstanbul’daki evleri kapsıyor. Projeye katılım için 26 Nisan’da başlayan başvurular ise 29 Mayıs 2023 tarihine kadar sürecek. TOKİ Yarısı Bizden kampanyasının başvuruları, evini yenilemek isteyen başvuru sahiplerinin kişisel e-devlet hesapları üzerinden yapılıyor. TOKİ’nin kentsel dönüşüm kampanyası olan Yarısı Bizden projesine dahil olmaya isteyen vatandaşlar T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile  www.turkiye.gov.tr adresine giriş yapabilir. Daha sonra başvuru için, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın olduğu bölümde yer alan ve “Yarısı Bizden Kentsel Dönüşüm Kampanya Başvurusu” yazan sekmeye geçiş yapılması gerekiyor. Burada tüm başvuru adımları ve “Yeni Başvuru” bölümü yer alıyor.

TOKİ Yarısı Bizden kampanyasında toplam dört sayfadan oluşan bir başvuru süreci bulunuyor. İlk sayfada kullanıcılar “Bilgilendirme Metni”ni okuyup onaylayarak ikinci sayfaya geçiş yapabiliyor. Burada ise dönüşüme girecek bina ile ilgili tapu bilgilerinin doldurulması gerekiyor. Üçüncü sayfada başvuru sahibine dair iletişim bilgileri ekranı yer alırken son sayfada ise TOKİ kentsel dönüşüm Yarısı Bizden kampanyasına yapılan başvurunun sonucu görüntülenebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.