Yavaş’tan Oğan'a şok yanıt: Kılıçdaroğlu’ndan makam talebiniz oldu!

Yavaş’tan Oğan'a şok yanıt: Kılıçdaroğlu’ndan makam talebiniz oldu!
Mansur Yavaş’tan, Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan hakkında şok bir iddia geldi.

Cansev Temuçin - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla büyük yankı uyandırdı.

2023 Seçim çalışmaları için kullandığı Mansur Yavaş 2023 Twitter hesabından Sinan Oğan’la ilgili bir paylaşım yaptı. Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere giren ancak ikinci tura kalmayı başaramayan Sinan Oğan, ikinci turda Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemişti. Kararının ardından ilk kez bir televizyon programına katılan Sinan Oğan, dün akşam TRT Haber’de çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

"Şimdi tabanınızı nasıl ikna edeceksiniz"

Bugün ise Oğan’ın dün akşam yaptığı açıklamaların yankıları sürerken, Mansur Yavaş’tan ilginç bir çıkış geldi. Twitter’den paylaştığı iki ayrı mesajla Sinan Oğan’a yanıt veren Yavaş, Oğan’ın Kılıçdaroğlu’ndan makam talep ettiğini de söyledi.

İlk mesajında, Oğan’ın açıklamalarına yer veren bir haberi paylaşarak yorumda bulunan Mansur Yavaş, “Hayır Sinan Oğan Bey, Sn. Kılıçdaroğlu’ndan makam talebiniz oldu. Hem de "Tabanımı ikna etmek için kamuoyuna deklare edilmesi gerekir, aksi halde ikna edemem" dediniz.” Cumhur İttifakı'ndan talebiniz olduğunu duymadık. Şimdi tabanınızı nasıl ikna edeceksiniz merak ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

"Kılıçdaroğlu ile hiç görüşmemeniz gerekirdi"

Hemen ardından bir mesaj daha paylaşan Yavaş bu kez Oğan’ın dün akşam katıldığı canlı yayından bir kesit içeren videoyu paylaşarak değerlendirme yaptı. Yavaş son paylaşımında ise “Sn. @DrSinanOgan, Sn. @kilicdarogluk ile görüşmeyi yaptığınızda TBMM'deki tablo belli olmuştu, böyle bir konuşma da gerçekleşmedi. Baştan bu kanaatte olsaydınız ve gerçekten istikrarı düşünseydiniz Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ile hiç görüşmemeniz gerekirdi.” sözlerine yer vererek açıklamalarını sürdürdü.

Şimdi, Mansur Yavaş’ın paylaşımlarına Sinan Oğan’dan cevap gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.