Yeni AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe

Yeni AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe
AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'ın 7. Olağan İl Kongresi'nde aday olmayacağını açıklamasının ardından AK Parti'nin yeni İstanbul İl Başkanı'nın Osman Nuri Kabaktepe olduğu iddia edildi.

AK Parti'de İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'ın yeniden aday olmayacağını açıklamasıyla yeni İstanbul İl Başkanı'nın kim olacağı siyaset kulislerinde merak konusu oldu.

“YENİDEN ADAY OLMAYACAK”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Twitter'dan yaptığı açıklamada, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevini başka bir dava arkadaşına devredeceğini açıkladı.

AK Parti kongrelerinin her zaman bir bayram havasında gerçekleştirildiğini ve kongrelerin bir bayrak yarışı olduğunu belirten Şenocak, "9 Şubat 2018 tarihinde liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle atandım. 6 Mayıs 2018 tarihinde yapılan 6. Olağan İl Kongresinde delegelerimizin teveccühü ile seçildiğim AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevimi 7. Olağan Kongremizde başka bir dava arkadaşıma devredeceğimi tüm kamuoyuna saygıyla duyururum." ifadelerini kullandı.

SUNUCU MEHMET AKİF ERSOY PAYLAŞTI

Bu gelişmenin ardından kulislere yansıyan bilgilere göre; AK Parti'nin yeni İstanbul İl Başkanı'nın Osman Nuri Kabaktepe olduğu belirtildi. Konuyla ilgili sosyal medyadan bir paylaşım yapan Habertürk sunucusu ve gazeteci Mehmet Akif Ersoy, "AK Parti İstanbul il Başkanı Osman Nuri Kabaktepe oluyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.