Yeni Bakanların Listesi Kulislere Sızdı İddiası.. En Çok Merak Edilen O İsim Kabinede Yer Alıyor mu?

Yeni Bakanların Listesi Kulislere Sızdı İddiası.. En Çok Merak Edilen O İsim Kabinede Yer Alıyor mu?
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklanmasına sayılı günler kala siyaset kulislerinde pek çok isim telaffuz edilmeye devam ediyor.

Fatma Müge Yücetürk - Yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın yardımcılarını ve yeni bakanlarını belirleyerek oluşturacağı yeni dönem Cumhurbaşkanlığı Kabinesi herkes tarafından merakla bekleniyor. Yeni kabinede hangi isimlerin yer alacağı ve sürpriz isimlere yer verilip verilmeyeceği en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Siyaset koridorlarında dolaşan farklı kulis bilgilerine göre, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde yer alması beklenen bazı önemli isimler şimdiden konuşuluyor. Özellikle Bakanlar Kurulu’nda ekonomi alanında kimlerin görev alacağı sorgulanıyor. Mehmet Şimşek ve Berat Albayrak gibi isimlerin adı geçerken mevcut Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin görevine devam etmeyeceği öngörülüyor.

Öte yandan yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ile ilgili bir bilgiyi paylaşan gazeteci Candaş Tolga Işık da yeni dönemde tamamen yeni isimlerin olacağını iddia etti. Yeni kabinenin hepsinin yeni kişilerden kurulacağını söyleyen Işık, Erdoğan’ın eski kabine üyeleri ile tek tek vedalaşarak teşekkürlerini sunduğunu belirtti. Bilindiği gibi dün son kez Bakanlar Kurulu toplanmıştı.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin en geç pazartesi günü açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.