Yeşim Salkım'dan 'Sisi'ye' suç duyurusu

Yeşim Salkım'dan 'Sisi'ye' suç duyurusu
Oyuncu/şarkıcı Yeşim Salkım, 'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu hakkında tedbir kararına aykırı davranarak kendisi hakkında hakarette bulunduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Yeşim Salkım, 'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu hakkında, Soylu'nun Instagram hesabı üzerinden tedbir kararına aykırı biçimde hakaret ettiği iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.

Sunduğu suç duyurusu dilekçesinde Yeşim Salkım'ın Seyhan Soylu hakkında daha önce de kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle tedbir kararı verildiği ancak kendisinin tedbir kararına aykırı olarak yüzlerce hakaret paylaşımında bulunmaya devam ettiği belirtildi.

Dilekçede yer alan 18 Ağustos ve 13 Aralık 2020 tarihleri arasındaki sosyal medya paylaşımlarının, Soylu'nın Instagram'da 1 milyondan fazla takipçi olduğu sebebiyle aleni olduğu ifadesi yer aldı.

Dilekçede İstanbul 1. Aile Mahkemesi tarafından Seyhan Soylu'nun üstü kapalı hakaretlerinin Yeşim Salkım'a yönelik olduğu tespit edilerek tedbir kararını ihlal ettiği ve bu sebeple de zorlama hapis cezası verildiği de hatırlatıldı. Söz konusu paylaşımlarda Soylu'nun Salkım'ın şarkılarından bahsettiği, eski eşi Hakan Uzan'ın ve ailesinin uluslararası hukuk önünde yaşadığı sorunlardan bahsedildiği belirtildi.

Seyhan Soylu'nun söz konusu üstü kapalı hakaret paylaşımlarının Yeşim Salkım'la ilgili olduğunun sabit olduğu belirtilerek, "Zincirleme şekilde hakaret" suçundan hakkında dava açılarak cezalandırılması istendi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.