Yılbaşı büyük ikramiye tutarı belli oldu! Çeyrek, yarım, tam bilet fiyatları ne kadar?

Yılbaşı büyük ikramiye tutarı belli oldu! Çeyrek, yarım, tam bilet fiyatları ne kadar?
Milli Piyango yılbaşı için bilet fiyatlarını açıkladı. Yılbaşı büyük ikramiye tutarı da belli oldu. İşte detaylar…

Yeni yıla zengin olarak girmek isteyenler Milli Piyango’nun büyük yılbaşı ikramiyesi için satışa sunacağı biletlerin fiyatlarını ve büyük ikramiye tutarını merak ediyordu. Milyonların beklediği haber açıklandı.

İşte dev yılbaşı ikramiyesi tutarı!

Milli Piyango İdaresi’nden yapılan açıklama ile yılbaşı büyük ikramiye tutarının ne kadar olduğu duyuruldu. Çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları da belirlendi. Buna göre, 31 Aralık 2023 günü yapılacak çekiliş ile sahibini bulacak olan yılbaşı büyük ikramiyesinin tutarı 400 milyon TL olacak.

Yılbaşı çeyrek, yarım, tam bilet fiyatları ne kadar?

Büyük ikramiyenin ardından ikramiyeyi kazanmak için alınacak biletlerin fiyatları da açıklandı. Yılbaşı gecesi yapılacak çekilişi öncesinde büyük ikramiye için bilet almak isteyenler çeyrek bilet için 100 TL, yarım bilet için 200 TL ve tam bilet için ise 400 TL ödeyecek.

Yılbaşı biletleri nereden alınır?

Milli Piyango’nun büyük yılbaşı çekilişinde dağıtacağı 400 milyon TL’lik büyük ikramiyeyi kazanmak için şansınını denemek isteyenler bayilerin yanı sıra “millipiyangoonline.com” internet sitesi üzerinden de bilet satın alabilecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.