Yılmaz Özdil'den çarpıcı iddia: Özgür Özel genel başkan seçilir seçilmez ilk o gazeteciyi aramış

Yılmaz Özdil'den çarpıcı iddia: Özgür Özel genel başkan seçilir seçilmez ilk o gazeteciyi aramış
Gazeteci Yılmaz Özdil, Özgür Özel'in genel başkan seçilir seçilmez aradığı ilk gazetecinin Buket Aydın olduğunu ileri sürdü.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile iktidara yakınlığı ile bilinen gazeteci Taha Hüseyin Karagöz'ün görüşmesi tartışmalara yol açmıştı.

Özgür Özel'de gelen tepkiler üzerine Karagöz'ün kendisine nikah davetiyesi verdiğini söyleyerek "Meclis’te kapının önünde biz seni içeri almayız diyecek halimiz yok. Bu yerel seçim döneminde pek çok CHP’li belediye başkanını da yayınlarına aldı" şeklinde kendini savunmuştu.

Tartışmalar sürerken gazeteci Yılmaz Özdil'den de çarpıcı iddia geldi. Özdil, Özgür Özel'in CHP genel başkanı seçilir seçilmez ilk arayıp teşekkür ettiği gazetecinin Buket Aydın olduğunu açıkladı. Buket Aydın'la Özgür Özel'in 2015 yılından beri arkadaş olduklarını ileri süren Özdil, ikilinin zaman zaman telefonlaştıklarını ve memleket üzerine konuştuklarını söyledi.

Öte yandan Özgür Özel’i de ilk keşfeden kişinin Buket Aydın olduğunu iddia eden Özdil, "2015 yılında Buket Aydın Özgür Özel’e demiş ki, ‘Tam bir sol lider figürüsün seni çok tebrik ederim’. Özgür Özel de CHP Genel Başkanı seçilince ilk telefonu bu yüzden Buket Aydın’a açmış.” ifadelerini kullandı.

Özdil, kendi YouTube kanalında yaptığı açıklamada konuyla ilgili şunları söyledi.

“Bu Özgür Özel’in trol mrol makam odasında ağırlaması tartışılıyor ama genel başkan seçilir seçilmez derhal telefon ederek ilk arayıp teşekkür ettiği gazeteci bu ülkede kimdi biliyor musunuz? Buket Aydın’dı. Hatta Özgür Özel Buket Aydın’a telefon ettiğini gizlemiş kimseye çaktırmamaya çalışmıştı ama bizzat Buket Aydın açıkladı. Meğer Buket Aydın’la Özgür Özel tee 2015 yılından beri arkadaşlarmış. Zaman zaman telefonlaşıp, memleket üzerine konuşuyorlarmış. Özgür Özel’i de ilk keşfeden kişi zaten Buket Aydın’mış. 2015 yılında Buket Aydın Özgür Özel’e demiş ki, ‘Tam bir sol lider figürüsün seni çok tebrik ederim’. Özgür Özel de CHP Genel Başkanı seçilince ilk telefonu bu yüzden Buket Aydın’a açmış.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.