Ziyaretçi akını devam ediyor

Ziyaretçi akını devam ediyor
Özel bir hastanede tedavisi süren Ali Tarakçı'ya ziyaretler devam ediyor. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun da ziyaret ettiği Tarakçı'yı, İstanbul dışındaki isimler de yalnız bırakmadı, ‘geçmiş olsun’ mesajı gönderdi

CHP Uğradığı silahlı saldırının ardından tedavisi devam eden Ali Tarakçı ziyaretçilerine teşekkür ederek gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğunu söyledi. Beylikdüzü Belediye Meclisi eski üyesi Mustafa Erdoğdu dün sabah ilk ziyarete gelenler arasında yer aldı. Eski AK Parti Sinop Milletveki Cahit Can'ın da ziyaret ettiği Tarakçı'yı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankuratan da telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de telefonla arayarak üzüntülerini dile getirdi. 

Kadıoğlu ziyaret etti
Dün başkan yardımcılarıyla birlikte Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da Tarakçı'yı ziyaret edenler arasında yer aldı. Kadıoğlu'na, Başkan Yardımcısı Emin Batmazoğlu, Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakuş ve Basın Yayın Müdürü Metin Karakoç eşlik etti. CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök ve ekibi de Tarakçı'yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Silivri Belediyesi'nden Melis Avcı ve Silivri Belediye Meclisi Üyesi Süheyl Kırıkıcı da ziyaretçiler arasında yer aldı. AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez de telefonla arayarak saldırıyı lanetledi.

halil gök çatalca

Saldırı lanetlendi
Basın Yayın Enformasyon İstanbul İl Müdürü Necmettin Altuntaş ve çok sayı da gazeteci de Tarakçı'yı ziyaret eden isimler oldu. Ayrıca son yerel seçimlerde CHP'den Esenyurt Belediye Başkan adayı olan Çetin Çapan da Tarakçıyı ziyaret ederek suçluların bir an önce yakalanmasını istedi. Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rahmi Yazıcı, Şoförler Odası Başkanı Mahir Ereke ve CHP eski meclis üyesi Erkan Koçali de Tarakçı'yı ziyaret ederek üzüntülerini dile getirdi. Beylikdüzü Meclis Üyesi Mülayim Demirtaş ve eski Meclis Üyesi Zeki Sadunoğlu da Tarakçı'yı ziyaret ederek saldırıyı kınayanlar arasında yer aldı.

İş dünyası unutmadı
Çok sayıda iş adamı da Tarakçı'yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İSİFED eski Başkanı Mehmet Sandal ve Beylikdüzü Sanayici ve İş Adamları Derneği (BEYSİAD) Başkanı Nuri Aslan hastaneye gelerek üzüntülerini belirtti. BEYKARDER Başkanı Halil İbrahim Türkgenç de Tarakçı'yı ziyaret ederek yapılan saldırıyı kınadı. İş Adamı Halil Yılmaz da ziyaretçiler arasında yer aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.