04 Mayıs 2024 Bursa hava durumu, Pazar günü hava nasıl olacak?

04 Mayıs 2024 Bursa hava durumu, Pazar günü hava nasıl olacak?
Bursa'da 04 Mayıs 2024 Cumartesi gününü dışarıda geçirecek olan vatandaşlar saatlik hava durumu verilerini araştırmaya başladı. Buna göre MGM'den Bursa için ne gibi uyarılar geldi?

Bursa'da yaşayan binlerce vatandaş saatlik hava durumu verilerini ilgiyle takip ediyor. Özellikle sürekli değişen hava, Bursalıları tedirgin ederken MGM'den de önemli uyarılar yapıldı. Buna göre 04 Mayıs 2024 Cumartesi günü Bursa'da hava nasıl olacak? Bursa'ya sağanak yağış mı geliyor? Sıcaklıklar artış gösterecek mi? Hava nasıl olacak? Meteoroloji'den ne gibi uyarılar yapıldı? İşte saatlik hava durumu verileri..

04 Mayıs 2024 Bursa hava durumu

Bursa'da 04 Mayıs 2024 Cumartesi günü hava sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde ilerleyecek. Gece saatlerinden itibaren başlayacak olan yağmur saat 11:00 ile 15:00 arasında kuvvetlenerek gök gürültülü sağanak yağışa çevirecek.

Sıcaklık gündüz en yüksek 17, en düşük 11 derece olması bekleniyor. Yağmur tüm gün boyunca etkili olurken yağma olasılığı ise yüzde 80 olarak kayda geçti. Rüzgar ise saatte değişkenlik göstererek esecek.

4.jpg

5.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.