06 Mayıs 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?

06 Mayıs 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından saatlik hava durumu verileri yayımlandı. Buna göre 06 Mayıs 2024 Pazartesi günü İstanbul'da hava nasıl ve kaç derece olacak?

İstanbul'da geçtiğimiz hafta sağanak yağışlı ve kapalı geçen günlerin ardından vatandaşlar güncel saatlik hava durumu verilerini yeni haftada merak etmeye başladı. 06 Mayıs 2024 Pazartesi günü işe, okula ya da dışarı çıkmayı planlayan vatandaşlar güncel hava durumu verilerini merak ederken MGM'den saatlik hava durumu verileri açıklandı. Buna göre megakentte sağanak yağışlar hali hazırda devam edecek mi? İstanbul'da hava 06 Mayıs 2024 Pazartesi günü nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece ölçülecek? İstanbul'da güneş açacak mı? İşte yanıtı..

İstanbullular müjde! Güneş yeniden yüzünü gösterecek

İstanbul'da 06 Mayıs 2024 Pazartesi günü hava genel olarak açık ve güneşli olacak. İl genelinde sıcaklık 3-4 derece artış gösterecek.

En yüksek sıcaklık 20 dereceyi görürken, gece ise 10 derecenin altına inmesi beklenmiyor. Sağanak yağış İstanbul'da görülmeyecek ve rüzgar değişkenlik göstererek esmesi bekleniyor. Nem oranı yüzde 50 olacak.

1-001.jpg

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.