12 Nisan hava durumu nasıl olacak? İstanbul’da yağmur sürecek mi?

12 Nisan hava durumu nasıl olacak? İstanbul’da yağmur sürecek mi?
İstanbul’un hafta boyunca yoğun yağış alması, vatandaşların hava durumunu sorgulamasına neden oluyor. Peki 12 Nisan Çarşamba günü İstanbul’da yağmur var mı?

Ali Ozan Birerdinç - İstanbul yağmurlu günler geçirmeye devam ediyor. Barajlarda su sıkıntısının kritik seviyede seyrettiği günlerde yaşanan yoğun yağmurların barajlardaki su seviyesini artırması bekleniyor. Peki yağmur kaç gün daha devam edecek? İstanbul’da 12 Nisan Çarşamba günü hava durumu nasıl olacak? İşte cevabı..

Meteorolojik tahminleri ile bilinen Hava Forum'un sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşıma göre, İstanbul 12 Nisan günü 22 saat yağış alacak.

Sıcaklıklar da düşüyor

İstanbul’da 22 saat boyunca etkili olacak yağmurun en fazla 14.30 ile 19.00 saatleri arasında hissedileceği açıklandı. Yağmurun artması ile birlikte hava sıcaklığının da düşmesi bekleniyor.

Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

Öte yandan, saat 13.00 - 17.00 arasında İstanbul’un bir kısmında gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin beklendiği de açıklandı.

Bu bilgilere göre 12 Nisan Çarşamba sabahı evden çıkacak olanların kalın giyinmesi ve şemsiyelerini almayı unutmaması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.