Antalya 24 Ağustos 2023 Perşembe hava durumu

Antalya 24 Ağustos 2023 Perşembe hava durumu
Antalya'da Perşembe günü hava durumu raporu nasıl olacak? Sıcaklık kaç dereceye kadar yükselecek? Ayrıntılar haberimizde..

Antalya'ya tatil için gitmeyi düşünenler ya da Antalyalı vatandaşlar havanın son durumunu ve sıcaklık değerini oldukça merak ediyor. Ağustos ayının bitmesine sayılı günler kala tatil planı yapacak olanlar havanın sıcaklık oranını ve suyun sıcaklığını oldukça araştırıyor. Antalya'da yarın hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç dereceye kadar yükselecek? Meteoroloji'den Antalya il genelinde herhangi bir uyarı var mı? İşte merak edilen soruların yanıtı haberimizde..

Antalya 24 Ağustos 2023 Perşembe hava durumu

Antalya il genelinde devam eden sıcak hava Perşembe günü de etkisini gösterecek. Havanın güneşli ve açık olması beklenirken, sıcaklık en yüksek 33 dereceyi görecek. Akşam saatlerinde sıcaklık 26 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Rüzgar saatte 15 kilometre hızla esecek. İl genelinde nem oranı %71 seviyelerinde olacak.

Güneş çarpması gibi risklere karşı Antalya'da bulunan vatandaşların güneşin dik saatleri olan 10:00 ila 16:00 arasında şapka gibi ürünlerle korunmaları ve gölge mekanlarda bulunmaları uzmanlar tarafından uyarılıyor.

antalya.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.