Antalya Temmuz ayı aylık hava durumu 01-31 Temmuz 2023

Antalya Temmuz ayı aylık hava durumu 01-31 Temmuz 2023
Antalya'nın Temmuz ayı içerisindeki aylık hava durumu nasıl olacak? Termometrelerde sıcaklık kaç dereceye çıkacak? Ayrıntılar haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Antalya'nın sıcak iklimi ve tatilcilerin uğrak yerlerinden biri olması dolayısıyla hem Antalyalıları hem de Antalya'ya tatile çıkacakların en merak ettiği sorulardan biri de havanın nasıl olacağı oluyor. Bu haberimizde Antalya'nın Temmuz ayında havanın nasıl olacağı 01-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında sıcaklıkların kaç dereceye kadar çıkacağının bilgisini aktaracağız.

Antalya Temmuz ayı aylık hava durumu 01-31 Temmuz 2023

Antalya il genelinde Temmuz ayı genel olarak güneşli geçecek. Termometrelerin en düşük 31, en yüksek ise 40 dereceye dayanması bekleniyor. İl genelinde nem oranı ise %70 seviyelerinde olacak. Özellikle 07 Temmuz 2023 Perşembe günü havanın çok sıcak olacağı bilgisini vermekte fayda var. Özellikle öğle saatlerinde yaşlı veya kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların güneşin dik olduğu saatlerde dışarıya çıkmamaları veyahut gölge yerlerde durmaları uzmanlar tarafında uyarılıyor.

antalya-1.webp

antalya2.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.