Antalya'ya Haftasonu Fırtına Geliyor! Antalya 03-04 Haziran 2023 Haftasonu Hava Durumu

Antalya'ya Haftasonu Fırtına Geliyor! Antalya 03-04 Haziran 2023 Haftasonu Hava Durumu
Antalya'da bu haftasonu 03-04 Haziran 2023 tarihlerinde havanın gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı ve Antalya'nın tamamında fırtına olasılığının yetkililer tarafından olabileceği, vatandaşların dikkatli olması uyarısında bulunuldu.

Necdet Oktay Apaydın- Antalya'da havaların ısınması ile birlikte birçok vatandaş dışarıda vakit geçirmek için can atıyor. Peki dışarıya çıkmak veya gezmek isteyenler için Antalya'da haftasonu hava nasıl olacak? Sıcaklıklar kaç derece? Antalya'da yağmur yağacak mı? Piknik yapmak için hava uygun mu? Antalya'da hava güzel mi? İşte tüm bu soruların yanıtını gelin haberimizde görelim..

Antalya 03-04 Haziran 2023 Haftasonu Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre Antalya'da 03 Haziran 2023 Cumartesi günü havanın gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı ve en yüksek sıcaklığın 25, en düşük sıcaklığın ise 18 derece olması bekleniyor. Özellikle il genelinde fırtına olabileceği konusunda yetkililer uyarıyor. Rüzgarın doğu güneydoğu yönünden saatte 10-15 km hızla eseceği tahmin ediliyor.

04 Haziran 2023 Pazar günü Antalya il genelinde havanın gök gürültülü sağanak yağışlı şekilde dünden kalan havanın devam etmesi ve fırtına uyarısının da olabilme ihtimalinin çok yüksek olduğunu hatırlatmak ve sıcaklıkların ise en yüksek 25, en düşük ise 19 derece olması bekleniyor. Rüzgarın ise saatte 9 kilometre hızla güneydoğu yönünden esmesi öngörülüyor. Antalyalı vatandaşların haftasonu tedbirli ve dikkatli olmasında fayda var..

antalya-haftasonu-hava-durumu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.