Diyarbakır 15 günlük hava durumu / 01-15 Haziran 2023

Diyarbakır 15 günlük hava durumu / 01-15 Haziran 2023
Diyarbakır il genelinin 01-15 Haziran 2023 tarihleri arasındaki 15 günlük hava tahmin durumunu sizler için hazırladık. Diyarbakır'ı nasıl bir hava bekliyor? Tüm ayrıntılarıyla haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Diyarbakır oldukça büyük bir şehir olmasıyla birlikte ziyaret edilmesi ve muhakkak görülmesi gereken yerlerin başında gelen bir şehrimizdir. Diyarbakır'da seyahat planı yapanlar ya da hali hazırda Diyarbakır'da yaşayanlar ısınan havaların da etkisiyle bölgede hava sıcaklıklarını oldukça yoğun bir şekilde araştırıyor. Bu haberimizde Diyarbakır'ın 01-15 Haziran tarihleri arasındaki 15 günlük hava durumunu hazırladık. Genellikle Diyarbakır'ı 15 günlük süreçte nasıl bir hava bekliyor? Gelin hep birlikte görelim.

Diyarbakır 15 günlük hava durumu / 01-15 Haziran 2023

Diyarbakır il genelinde meteorolojiden alınan verilerle genel olarak güneşli bir hava beklenirken hava sıcaklıklarının en yüksek 30 derece civarlarına çıkması ve bu 15 gün içerisinde ara ara gök gürültülü sağanak yağışın etkisini göstermesi bekleniyor. 15 Günlük hava durumunu aşağıda ayrıntılarıyla bulabilirsiniz.

diyarbakir-15-gunluk.webp

diyarbakir-15-gunluk-2.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.