Gaziantep 15 Temmuz 2023 Cumartesi hava durumu

Gaziantep 15 Temmuz 2023 Cumartesi hava durumu
Gaziantep il genelinde sıcaklıkların ve havanın nasıl olacağı belli oldu. Buna göre Gaziantep'i nasıl bir hava bekliyor?

Gaziantep'de kavurucu sıcaklar il geneli ve çevresinde yaşayan bir vatandaşı olumsuz yönde etkiliyor. Serinlemek için gölet vb. yerlerde yüzmeye çalışanlar da özellikle fazla ve boğulma vakaları son günlerde oldukça artış gösteriyor. Hal böyle iken havanın nasıl olacağı birçok Gaziantepli tarafından araştırılıyor. Bu haberimizde Gaziantep için sıcaklıklar kaç dereceye yükselecek? Hava Gaziantep'de nasıl olacak? İşte Gaziantep'de 15 Temmuz 2023 haftasonunda beklenen hava durumu raporu..

Gaziantep 15 Temmuz 2023 Cumartesi hava durumu

Gaziantep il genelinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alına resmi internet sitesindeki verilere göre havanın aşırı sıcak ve güneşli olacak. Sıcaklıklar ise termometreleri zorlayacak. Sıcaklıkların en çok 39 dereceye çıkması akşam saatlerinde de 22 dereceye inmesi bekleniyor. Yetkililer tarafından güneşin dik saatlerinde saat 10:00 ila 16:00 arasında mümkün oldukça güneşin altında vakit geçirmemek konusunda bölge halkını uyararak, gölge yerleri tercih etmelerini tavsiye ediyor.

gaziantep.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Muhammet Kurtbay Önür

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.