İstanbul için 30 günlük hava tahmini

İstanbul için 30 günlük hava tahmini
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre İstanbul için 30 günlük hava durumu tahmini şu şekilde:

Vedat Baykal - İstanbul'da havaların gün geçtikçe ısınmasıyla, bölge halkı ve özellikle çiftçiler için en çok merak edilen konulardan bir olan hava durumunun nasıl olacağını araştırıyor. İstanbul'a ister seyahat için gidin, isterseniz bölgede yaşayan yerel vatandaşlardan biri olun hiç farketmeksizin, siz değerli okurlarımız için İstanbul'da hava nasıl olacak? İstanbul'da 1 aylık hava durumu nasıl? Sıcaklıklar kaç dereceye kadar yükselecek? Bölgede yağış var mı? İşte tüm bu soruların yanıtını haberimizde ayrıntılarıyla bulabilirsiniz...

ekran-goruntusu-4.png

14 Haziran Çarşamba günü havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 24 derece, en düşük 18 derece olacağı tahmin ediliyor.

15 Haziran Perşembe günü havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 25 derece, en düşük 18 derece olacağı tahmin ediliyor.

16 Haziran Cuma günü havanın genellikle açık fakat bazı saatlerde yağmurlu olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 27 derece, en düşük 20 derece olacağı tahmin ediliyor.

17 Haziran Cumartesi günü havanın hafif yağmurlu ve genellikle açık olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 25 derece, en düşük 19 derece olacağı tahmin ediliyor.

18 Haziran Pazar günü havanın parçalı bulutlu ve yağmurlu olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 25 derece, en düşük 18 derece olacağı tahmin ediliyor.

19 Haziran Pazartesi günü havanın açık ve bazı saatlerde yağmurlu olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 24 derece, en düşük 17 derece olacağı tahmin ediliyor.

20 Haziran Salı günü havanın açık ve bazı saatlerde yağmurlu olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 25 derece, en düşük 18 derece olacağı tahmin ediliyor.

21 Haziran Çarşamba günü havanın yer yer sağanak yağışlı olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 25 derece, en düşük 21 derece olacağı tahmin ediliyor.

22 Haziran Perşembe günü havanın çoğunlukla güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 27 derece, en düşük 21 derece olacağı tahmin ediliyor.

23 Haziran Cuma günü havanın çoğunlukla güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 28 derece, en düşük 20 derece olacağı tahmin ediliyor.

24 Haziran Cumartesi günü havanın güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 27 derece, en düşük 19 derece olacağı tahmin ediliyor.

25 Haziran Pazar günü havanın çoğunlukla güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 26 derece, en düşük 22 derece olacağı tahmin ediliyor.

ekran-goruntusu-5.png

26 Haziran Pazartesi günü havanın çoğunlukla güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 29 derece, en düşük 22 derece olacağı tahmin ediliyor.

27 Haziran Salı günü havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 26 derece, en düşük 21 derece olacağı tahmin ediliyor.

28 Haziran Çarşamba günü havanın çoğunlukla güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 25 derece, en düşük 20 derece olacağı tahmin ediliyor.

29 Haziran Perşembe günü havanın çoğunlukla güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 25 derece, en düşük 21 derece olacağı tahmin ediliyor.

30 Haziran Cuma günü havanın güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 25 derece, en düşük 21 derece olacağı tahmin ediliyor.

1 Temmuz Cumartesi günü havanın az bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 26 derece, en düşük 21 derece olacağı tahmin ediliyor.

2 Temmuz Pazar günü havanın güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 25 derece, en düşük 21 derece olacağı tahmin ediliyor.

3 Temmuz Pazartesi günü havanın güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 25 derece, en düşük 20 derece olacağı tahmin ediliyor.

4 Temmuz Salı günü havanın yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 26 derece, en düşük 21 derece olacağı tahmin ediliyor.

5 Temmuz Çarşamba günü havanın güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 25 derece, en düşük 21 derece olacağı tahmin ediliyor.

6 Temmuz Perşembe günü havanın güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 25 derece, en düşük 20 derece olacağı tahmin ediliyor.

ekran-goruntusu-6.png

7 Temmuz Cuma günü havanın çoğunlukla güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 26 derece, en düşük 21 derece olacağı tahmin ediliyor.

8 Temmuz Cumartesi günü havanın çoğunlukla güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 26 derece, en düşük 21 derece olacağı tahmin ediliyor.

9 Temmuz Pazar günü havanın güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 27 derece, en düşük 22 derece olacağı tahmin ediliyor.

10 Temmuz Pazartesi günü havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 27 derece, en düşük 22 derece olacağı tahmin ediliyor.

11 Temmuz Salı günü havanın güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 26 derece, en düşük 21 derece olacağı tahmin ediliyor.

12 Temmuz Çarşamba günü havanın güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 26 derece, en düşük 21 derece olacağı tahmin ediliyor.

13 Temmuz Perşembe günü havanın güneşli olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 27 derece, en düşük 19 derece olacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.