Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Hayat kısa!

Çatalca dün saat 12.00 itibari ile Polis Ayhan (Ayhan Yıldırım) ağabeyimize son görevini yerine getirdi. Çatalca Belediye Binasının önünde gerçekleşen resmi cenaze töreninin ardından, Ferhatpaşa Camiinde kılınan cenaze namazı! Sevilen adamdı Ayhan Yıldırım ağabeyimiz. Uzun yıllardır siyasetin hep içinde oldu, ama ilk defa bu dönem meclis üyesi olarak seçilmiş bir kimlikle görev yaptı. 
Allah gani gani rahmet eylesin. Dedim ya sevilen adamdı... Mekanı cennet olsun! 

Onlar olmayacak mı? 
Çatalca Belediyesi eski başkan yardımcıları Ufuk Akın ve Erhan Güzel'in şayet Cem Kara CHP adayı olur ise tabi, meclis üyesi sıralamasında yer alamayacakları iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

Bu birinci bomba idi!
İkinci bomba ise AK Parti'de Çatalca Belediye Başkan Adaylığı kesinmiş gibi görünen ilçe başkanı Mesut Üner isminin sıkıntıda olduğu... Yani mesut Üner'in Çatalca Belediye Başkan Adayı olmayacağı da ikinci bomba! 

Üçüncü bomba! 
AK Parti Çatalca İlçe Başkanlığına 30'u bulan Belediye Meclis Üyesi aday adaylarının içerisinde sadece bir bayan isminin olması! O da Tuba Uzun! Bu da bir bomba çünkü! Bayan Meclis Üyesi Aday Adayı yok AK Parti'de bir kişi haricinde...

Dördüncü bomba! 
Tüm İstanbul'da ittifak içerisinde seçim geçirecek olan CHP ve İYİ Parti Çatalca özelinde hala bir anlaşmaya varamamış. Bu bize ulaşan bilgiler... Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın ekibinden ötürü bir hayli tepki çektiği ve yapılan anketlerde CHP'nin mevcut ekiple seçimi alamayacağı yönünde sonuçlar çıktığı, bu sebeple de İYİ Parti'nin Çatalca'dan aday çıkartmak istediği de dördüncü bomba!

Ve gelelim beşinci bombaya! 
AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Mesut Üner eğer Belediye Başkan Adayı olamaz ise mevcut görevinden istifa edecek ve meclis üyesi adayı olup birinci sıradan İBB Meclis Üyesi olacak! Diyeceksiniz ki istifa süreci sona erdi! İstifanın son tarihinden sonra şu ana kadar yönetim kurulu toplantısı gerçekleşmedi. Bu da "Ben istifamı o tarihte vermiştim" deme hakkı sunuyor istifa etmeyenlere...
Sanırım bugün bu kadar bomba yeter. Tabi         bunların hepsi iddia!
Aslına bakarsanız Çatalca adına çok sürpriz bir isim adaylık teklifi almış. Çatalca'da bir siyasi partiden. Tutun ki bu kişi bu teklifi kabul etti. Bütün dengeler alt üst olacaktır. Çünkü siyasi partilerin son seçim ile ilgili görüşlerine bakınca "Kim olduğunun önemi yok. O seçim bölgesini alsın yeter" anlayışı hakim. 
Dedim ya ola ki bu isim eğer adaylığı kabul eder ise ilk yine benden ismini duyacaksınız emin olabilirsiniz. 
Çatalca daha çok sürprizlere gebe... 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi