Hedefi 2023 olanların milli bayramlarla savaşı

Anlamadık!

2023 hedefiniz Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesine çıkarmak mı yoksa geçmişle hesaplaşmanın bir özlemi mi.?

Eğer ki denildiği üzere asıl amaç gerçekten Türkiye Cumhuriyeti Devletini “muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak olsa idi bugün bizleri mandalara teslim etmemek uğruna daha ağzında annesinden emdiği süt kokan 15 yaşındaki çocuklara minnet duyulur ve 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi milli bayramlarımızı kendini Türk hisseden her vatandaş gibi heyecanla bekler saygı ve minnet ile anıyor olunurdu. 

Oysaki rahatsız olduğunuz o Atatürk idi bizleri mandalara teslim etmeyip 30 Ağustos’u Zafer Bayramına dönüştüren. 

Daha dün Ayasofya camine koşar adım namaz kılmaya gitmenize vesile olan yine o pandemi gerekçesi ile iptal etmek istenilen “Çanakkale’den Sakarya’ya uzanan kahramanlık destanının zaferle taçlandırıldığı 30 Ağustos Zaferi değil miydi.?

Ve bir kere olsun Ayasofyada Atatürk ve 14 ve 15 yaşında Atatürk’ün askeri olmayı kabul edip eline oyuncak yerine silah alıp sizlere özgürce ibadetinizi yapmanızı sağlayan, çan yerine ezan sesiyle uyanmanızı vesile olanlara neden dua edilememişti.

Ki tuhaf olan bir diğer konuda Atatürk tarafından ilan edilen Milli Bayramlara sürekli kulak, baş ve diş ağrısı bahanesi ile katılmayan Sayın Abdullah Gül’ün Atatürk’ün kurduğu CHP tarafından Cumhurbaşkanı adayı olarak öne sürmeye çalışmasıydı. 

Hani hep Akp Cumhuriyete Y-Chp’liler de Atatürk’e gözü dikmiş gibi diyorum ya. 

İşte aynen bu hesaptı. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Sönmez Arşivi

40+1!

25 Kasım 2023 Cumartesi 00:01