Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Her şey bir hayalle başlar!

Çatalca için hayal kurun! Evet, yaşadığımız bu güzel ilçe, cennetten bir köşe olan Çatalca için hayaller kurun.
Vatandaş olarak önce hayal kurun. Hayallerinizi gelen tüm adaylara söyleyin.
Çünkü gittiğim, gerek CHP adayı Cem Kara'nın, gerekse AK Parti adayı Mesut Üner' in programlarında konuşulanlara bakıyorum, halkı dinleyen yok. Hepsi kendisi anlatıyor. Halk ne istiyor, halk neden memnun yada değil haberleri yok.
Halkımız da konuşmaktan korkuyor açıkçası. Ama nerede? Toplantılarda. Bire birde Cem Kara'ya bir şey söyleyemiyor. Başkan gündüzleri halkın arasına karışamıyor. Birileri "Senin çıkmana gerek yok" diyor. Ama yalan söylüyor. Tam da şu an Cem Kara'nın halkın arasında olması gerekiyor. Vatandaş "Cem Başkanı görmüyoruz" diyor ise bu onu görmek isteğini ifade ediyor.
Halk eğer Erhan Güzel'i görmek istese, anketlerde onu aday görmek istediğini dile getirirdi. Aday Erhan Güzel'miş görüntüsü veriliyor sanki. Tabi buna en büyük katkıyı da İlçe Başkanı Halil Gök yapıyor.
İşin özü halk Cem Kara'yı görmek istiyor ve bire birde kendisine bir şeyler söylemek istiyor.
Ve ben de buradan tüm halkımıza sesleniyorum "Çatalca için hayaller kurun" ve tüm bu hayallerinizi adaylara iletin... Proje denilen şey, halkın istekleridir. Halkın hayalleridir.
Üner gelmez. Bekleme!
Çatalca Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Cem Kara, AK Parti Çatalca Belediye Başkan adayı Mesut Üner'i bugün yapılacak olan meclis toplantısına davet etti ya hani! Üner gelmez. Eğer Üner gelirse Cem Kara'ya bizzat aynı ortamda saygısızlık etmez! Ama gelmediği için iddia ediyorum, arkasından Cem Kara da bir şey demezken, Erhan Güzel ve Halil Gök yine demediğini bırakmaz.
Halk proje isterken bunlar hala birbirine nasıl laf sokma yarışında değil mi? Beyler çıkın diyorum. Halka halkın istediği projeleri anlatın. Yoksa gerisi halkın da çok umurunda!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi