10 Eylül Cuma İstanbul su kesintisi listesi! Bakırköy Ataköy'de sular ne zaman gelecek? İSKİ arıza

10 Eylül Cuma İstanbul su kesintisi listesi! Bakırköy Ataköy'de sular ne zaman gelecek? İSKİ arıza
Koronavirüs ile mücadele kapsamında en önemli hususlardan biri olan su İstanbul'un bazı mahallelerinde vatandaşların ev ve iş yerlerine ulaştırılamıyor. İSKİ Arıza ve Kesinti birimi de yaptığı bilgilendirmelerle de yurttaşları uyararak buna göre önlem almasını sağlıyor. Yapılan son açıklamadan sonra kesintilerin ne zaman sona ereceği konusunda ve hangi ilçelerde yaşanacağı ile ilgili sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Peki 10 Eylül 2021 Cuma hangi ilçelerde sular kesilecek?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) yaptığı açıklamalarla birlikte su kesintilerinin yaşanabileceğini ve bunun da birçok ilçede olabaileceğini duyurdu. Bu sebeple de milyonlarca vatandaş da önlem alabikmek ve mağduriyetlerini en aza indirmek adına sorgulamalar gerçekleştiriliyor. İSKİ'nin arıza ve kesinti sayfasında duruma dair son bilgiler paylaşılarak yurttaşların temkinli olabilmeleri hususunda aydınlatıcı yol izleniyor.


 

İstanbul'da su kesintisi var mı?

Su kesintisi nedeniyle zor durumda kalmak istemeyen vatandaşlar, "Sular hangi ilçelerde, ne zaman kesilecek?" sorusuna yanıt arıyor. Peki İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Sular hangi ilçelerde, ne zaman kesilecek? İşte 10 Eylül 2021 Cuma su kesintisi yaşanacak ilçeler...


 


10 EYLÜL 2021 İSKİ SULAR NE ZAMAN GELECEK?

İSKİ bugün su kesintisi olacağını bildirderek, "LÜTFEN DİKKAT! Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam olarak istenen basınca ulaşması gecikebilmekte, kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabilmektedir." ifadelerine yer verdi. Su kesintisi ise Bakırköy Ataköy'de yaşanıyor.

 

Arıza Kesinti
İlçe : Bakırköy
Etkilenen Mahalleler : Ataköy 2-5-6Kısım Mah
Arıza Sebebi : 100 Mm Çaplı Şebeke Hattı Arızası
Başlama Tarihi : 10.09.2021 08:25
Bitiş Tarihi : Çalışmanın tahmini olarak 10.9.2021 tarihinde saat 13:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.