100 kadın 1 sergi

100 kadın 1 sergi
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 100 kadınının kaleme aldığı "100. Yıl Cumhuriyet ve Kadın Mektupları" sergisi açıldı

Kervansaray-Kurşunluhan'da serginin açılışını Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu ve Büyükçekmeceli kadınlar gerçekleştirdi. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Kervansaray-Kurşunluhan'da imza ve söyleşi etkinlikleri gerçekleşti. Eğitimci ve Yazar Banu Tozluyurt "Kendi Ayak İzlerini Oluşturan Kadınlar" isimli imza ve söyleşi etkinliğinde Büyükçekmeceli kadınlarla buluştu. Söyleşi ve imza gününde Ulus İlköğretim Okulu öğrencileri ve Büyükçekmeceli çocuklar, çocuk kitapları yazarı Defne Ongun Müminoğlu ile bir araya gelerek hayal kahramanlarının mimarıyla tanışmanın mutluluğunu yaşadılar.

Spor etkinliklerinde buluştular
Büyükçekmeceli kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel spor etkinliklerinde bir araya geldiler. Mimaroba Atatürk Parkı Türkan Saylan Spor Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte deprem bölgesinde yaşayan kadınlar için hijyenik ürün bağışında bulundular. Spor etkinliklerinde kadınlar pilates, zumba, yoga, tenis, voleybol turnuvaları gerçekleştirdi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu tarafından etkinliğe katılan kadınlara çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.