12. Aydos Patika Koşusu Kartal'da düzenlendi

12. Aydos Patika Koşusu Kartal'da düzenlendi
Kartal Belediyesi ve Team Kronos iş birliği ile düzenlenen 12. Aydos Patika Koşusu, bu yıl da doğa sporları tutkunlarını Kartal’da buluşturdu. Lisanslı ve amatör koşucuların yoğun ilgi gösterdiği yarışta doğa sporları tutkunları, orman içi patikalarda inişli çıkışlı parkuru tamamlamak için ter döktü.

Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen Aydos Patika Koşusu, sabahın erken saatlerinde İstanbul'un en yüksek noktası olan Aydos Ormanı 2. Kapı’dan başladı.

Etkinlik;  Koşu 9,5 km / Bisiklet 9,5 km / Kombine (Koşu + Bisiklet) parkurlarında sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, Kartal Belediyesi Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı Umut Daştan, Başkan Danışmanı Düzgün Çapar, Spor İşleri Müdürü Arda Savaş da etkinliğe katılarak sporculara destek verdi.

Yapılan yarışlarda farklı yaş kategorilerindeki sporcular, büyük efor sarf etti. Yarışlara aileleri ve çocuklarıyla katılan sporcular aynı zamanda hafta sonunu Aydos Ormanı'nın temiz havası eşliğinde değerlendirme fırsatı yakaladı.

Kıran kırana geçen yarışların sonunda dereceye girmeye hak kazananlar için kupa töreni gerçekleştirildi. Törende Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı Umut Daştan ve Spor İşleri Müdürü Arda Savaş ilk üçe giren sporculara ödüllerini takdim etti.

Kombine yarışlarda dereceye giren sporcular şu şekilde:


Erkekler:

1) Gökhan Uzuntaş

2) Mustafa Araç

3) Ömer Altun

Kadınlar:

1)Elif Ateş

2) Aliye Ayta

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.