120 eczane ziyaret edildi

120 eczane ziyaret edildi
İBB, 14 Mayıs Dünya Eczacılar Günü’nde İstanbul genelinde hizmet veren 120 nöbetçi eczaneyi ziyaret ederek, çalışanların Eczacılar Günü’nü kutladı. Pandemi sürecinde büyük fedakarlıkla çalışan eczacılara Başkan Ekrem İmamoğlu’nun şükranları iletildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), özellikle pandemi sürecinde halk sağlığının sağlanması ve korunması konusunda faaliyetlerini özveriyle sürdüren eczacıların 14 Mayıs Dünya Eczacılar Günü’nü unutmadı. İBB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Ekipleri, İstanbul’un 39 ilçesindeki 120 nöbetçi eczaneyi ziyaret etti. Salgın tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen ziyaretlerde bilimsel eczacılığın 180. yılını kutlamanın onurunu yaşayan çalışanların Eczacılar Günü kutlandı.


 

Eczacılar teşekkür etti

Covid-19 pandemisinde tedavi sürecinin önemli halkalarından biri olan eczacılara Başkan Ekrem İmamoğlu’nun tebrik ve şükranlarını ileten İBB Ekipleri, çeşitli hediyeler takdim ettiği eczacıların dilek ve şikayetlerini de aldı. Kendileri için önemli bir günde hatırlanmanın mutluluğunu paylaşan eczacılar da pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına sunulan ücretsiz ulaşım ve otopark ile konaklama hizmetleri için İBB’ye teşekkürlerini ilettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.