13 Mayıs Cumartesi İstanbul hava durumu

13 Mayıs Cumartesi İstanbul hava durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durum raporunu yayınladı. Buna göre İstanbul'da 13 Mayıs Cumartesi günü hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde…

EMİNE KAŞIKCI- Hava sıcaklıklarında görülen ani değişimler, insanları sorgulama konusuna daha da itiyor. Mevsim normallerinde yaşanan değişimler insanları sorgulamaya iterken vatandaşlar konuyla ilgili araştırmalara başladı.

İstanbul'da sıcaklıkların gelecek hafta 29 dereceyi görmesi beklenirken Çarşamba gününden itibaren yağışlı havanın geri gelmesi bekleniyor. Peki hava bugün İstanbul'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu ve Balıkesir çevreleri, İç Ege ve İzmir çevreleri, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz , Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da 13 Mayıs Cumartesi günü havanın açık sıcaklığın en yüksek 17° ve en düşük 10° olması bekleniyor. Rüzgar KD yönünde 5.09 KM/S hızında, nem oranı 50% civarında, bulut oranının da 6% olması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.