15 Temmuz Demokrasi Otogarını su bastı

15 Temmuz Demokrasi Otogarını su bastı
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın alt katlarını yine su bastı. Esnaf, su baskınını İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı asfaltlama çalışmasına bağladı

İstanbul'da etkili olan yağmur nedeniyle Bayrampaşa 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın alt katlarında bulunan çarşıyı su bastı. Çok sayıda iş yerinin bulunduğu çarşıdaki esnaf, kendi imkanlarıyla içeride biriken suyu tahliye etmeye çalıştı. İBB'nin asfaltlama çalışmasının ardından her yağışta su bastığını söyleyen esnaf duruma tepki gösterdi. Esnaf, tavandan akan suyun altına kovalar koyarak önlem aldı.

"İZOLASYON YAPILMADAN ASFALT DÖKÜLDÜĞÜ İÇİN YAĞAN YAĞMUR OLDUĞU GİBİ AŞAĞI İNİYOR"
Otogar esnaflarından Mehmet Ceyhan, "Sadece bugün değil, belediye burayı devraldıktan sonra bu su olayı daha çok olmaya başladı. Eskiden de vardı, belediye hiç ilgilenmiyordu bize bağlı değil diye. Şimdi belediye burayı aldı, burayı komple tavanları boyadı, bakım, temizlik yapıyoruz diye. Şu arka tarafları komple yıktı, su deposu yaptılar. Burayı komple boyadıktan sonra üst tarafın asfaltlarını kazıdılar. Asfaltı yaptılar ama altına izolasyonu yapılmadan asfalt döküldüğü için yağan yağmur olduğu gibi aşağı iniyor. Sayın İmamoğlu buraya geldiğinde, 'buraya ailemi sokmam' dedi. Sen aileni sokmayacağın yere neden bakım yapmazsın? Eminönü'ndeki yer altı çarşısını komple yenilediler. Çünkü orası halkın gözü önünde olduğu için. Burası halk görmediği için esnaf kan ağlıyor resmen her konuda. Ağabeyimin dükkanına müşteri giremiyor sudan dolayı" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.