1919 adet koli dağıtıldı

1919 adet koli dağıtıldı
Beylikdüzü Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda da gıda yardımlarını sürdürdü. Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık; “Bu güzel ve anlamlı günde Büyükşehir Belediyemizden gelen 1919 adet koliyi dağıtacağız” ifadelerini kullandı

Küresel bir sorun haline gelen Koronavirüs salgını boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olan Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan süresince de yardımlarına devam etti. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile aynı gün olan Kadir Gecesi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından ihtiyaç sahipleri için hazırlanan 1919 adet yardım kolisi, Beylikdüzü Belediyesi’nin birim ve müdürlükleri aracılığıyla dağıtıldı. Yardım kolileri Belediye’nin titiz ve özenli çalışması sonucu sosyal incelemeyle belirlenen ailelere elden teslim edildi. 21 araçtan oluşan konvoy gün boyunca Beylikdüzü’nün on mahallesindeki ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırdı.

Ailelerimize ulaştıracağız
Dayanışma ruhunun en güzel örneğinin sergilendiği günde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yardımlarından dolayı teşekkür eden ve yardım kolileri dağıtımı öncesinde çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık; “Cumhuriyetimizin kuruluş temellerinin atıldığı, bu toprakların bizler için vatana dönüştürüldüğü en özel anlarımızı yaşıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Bu güzel ve anlamlı günde Büyükşehir Belediyemizden gelen 1919 adet koliyi dağıtacağız. Beylikdüzü’nde ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.